پلان آمفی تئاتر آی معمار _ مرکز جامع طراحی معماری در ایران | memarinavaz

تمامی فایلها در سرورهای قدرمتند و اختصاصی Archi.3Dplan نگهداری میگردد که با بالاترین سرعت و کیفیت میتوانید نسبت به دانلود انها اقدام فرمایید. از این پروژه (آمفی تئاتر) میتوانید علاوه بر تحقیق مورد نظرتان برای درس طراحی فنی، تمرین معماری و طرح و معماری استفاده نمائید. هزینه ی طراحی سالن کنفرانس به عوامل مختلفی از قبیل نوع و سبک طراحی، ابعاد و متراژ سالن بستگی دارد. پلان مناسب برای پروژه های که شامل یک ساختمان آمفی تئاتر یا سالن اجتماعان و سالن سینمای کوچک نقشه آمفی تئاتر باشند.

ضوابط و استانداردهای طراحی آمفی تئاتر

محلهای پیش بینی شده برای صندلی چرخدار معلولین، حداقل عرض راهروهای سالن نمایش،نورپردازی فضاها از جمله پله ها یا نقاط تغییر شیب، ورودی ها و خروجی های مجزا و موارد مهم دیگر که باید بر اساس استاندارد و معیارهای طراحی فضاهای فرهنگی تعیین شود. در این بخش قصد داریم پلان هفت آمفی تئاتر خارجی کامل را ارائه دهیم. اما یکی از خاص ترین پلان های آمفی تئاتر که در این بخش ارائه می شود مرتبط به یک آمفی تئاتر روباز است. در این قسمت قصد داریم پلان یکی از بزرگترین آمفی تئاتر های کشور که اختصاص به تئاتر شهر دارد را ارائه دهیم. طبقه اول به آمفی تئاتر اصلی اختصاص یافته است و در طبقه دوم بیشتر بخش های اداری جای گرفته اند.

در دکوراسیون داخلی این سالن ها علاوه بر مواردی مانند موارد فنی و معماری باید ضوابط و استاندارد های بسیاری را از جمله اهمیت طراحی سالن ها را مورد توجه قرار داد. طراحی سالن کنفرانس در گذشته از یک ظاهر سنتی برخوردار بود اما امروزه این سالن ها در طرح های مدرن دارای جذابیت بیشتری هستند. در دکوراسیون داخلی این سالن ها علاوه بر مواردی مانند موارد فنی و معماری باید ضوابط و استاندارد های بسیاری مورد توجه قرار گیرد.

  • از لحاظ ابعادی در هر متر مربع حداکثر شش نفر می توانند قرار بگیرد.
  • طبقه اول به آمفی تئاتر اصلی اختصاص یافته است و در طبقه دوم بیشتر بخش های اداری جای گرفته اند.
  • دو عامل در نحوه ی چیدمان صندلی ها دخیل است که شامل اندازه ی صندلی ها و تعیین فاصله ی بین ردیف ها برای عبور و مرور افراد می شود.
  • ورودی سالن های آمفی تئاتر باید به گونه ای باشد که از تجمع افراد در پشت آن جلوگیری شود.

ویژگی سالن آمفی تئاتر باید به گونه ای باشد که پاسخگوی دیگر فعالیت ها نیز باشد. از آمفی تئاتر برای مراسماتی از قبیل سخنرانی‌ها، تولیدات نمایشی و سینمایی، کنسرت‌های موسیقی، همایش‌ها و سمینارها استفاده شود. داشتن پلان آمفی تئاتر به شما کمک میکند تا تمام ویژگی‌های که از یک سالن حرفه ای انتظار دارید را روی نقشه ببینید و بررسی کنید. برای بهبود آکوستیک آمفی تئاتر میتوان بازتاب کننده هایی که مربوط به صدا و دیوارها است را مورد استفاده قرار داد. انعکاس صدا در سالن آمفی تئاتر و پخش موسیقی زنده باعث منعکس شدن صدا در سالن می شود که باعث احساس نزدیکی تماشاگر به گروه موسیقی و خواننده می شود که بسیار خشنودتر است.

به عهده گرفتن مسئولیت و انجام این مرحله از طراحی سالن همایش و کنفرانس وظیفه ی تیم های معماری است. در فایل اتوکدهای پیش رو نمونه های مختلفی از پلان معماری آمفی تئاتر ارائه شده که شامل پلان آمفی تئاتر در اشکال مختلف مانند مستطیلی، گردی، بیضی و….را شامل میشود. و همچنین آمفی تئاترهای با ظرفیت های مختلف از هم مانند آمفی تئاتر با ظرفیت ۱۵۰ نفره، ۲۰۰ نفره و… را تیز در برمی گیرد.

پاورپوینت معماری داخلی

پلان آمفی تئاتر آی معمار _ مرکز جامع طراحی معماری در ایران | memarinavaz