چگونه بررسی کنیم که آیا یک وب سایت با استفاده از GSC در گوگل ایندکس شده است؟
- به حساب کنسول جستجوی گوگل خود وارد شوید.
- وب سایت خود را از لیست املاک انتخاب کنید.
- روی تب “Indexing” در منوی سمت چپ کلیک کنید.
- “صفحات” را در بخش فهرست انتخاب کنید.
URL مورد استفاده ما ایندکس شده است و به خوبی کار می کند. با این حال، اگر URL ایندکس نشده باشد، اطلاعات زیر را دریافت خواهید کرد:
گاهی اوقات شما نیاز به استفاده از افزونه ها برای بهینه سازی صفحات وردپرس دارید، اما وقتی نوبت به فهرست بندی چک می رسد – وب سایت وردپرس شما هیچ تفاوتی با هر سایت دیگری ندارد.
در نتیجه، چندین روش برای بررسی اینکه آیا صفحه وب شما توسط گوگل ایندکس شده است وجود دارد، از جمله کنسول جستجوی گوگل، دستور “site:” و ZipTie.dev. هر روش مزایا و معایب خود را دارد – هنگام انتخاب یک ابزار، مهم است که روی قابلیت اطمینان آن تمرکز کنید و اینکه آیا برای تجارت شما مناسب است یا خیر.
همچنین میتوانید به تمام صفحاتی که ایندکس نشدهاند و دلایل آن نگاهی بیندازید. به صفحات > نمایه سازی صفحه > گزارش چرا صفحات ایندکس نمی شوند در کنسول جستجوی گوگل بروید.
چگونه بررسی کنم که آیا سایت من با دستور “site:” ایندکس شده است؟
چگونه بررسی کنیم که یک وب سایت در گوگل ایندکس شده است؟ روش دیگر برای بررسی استفاده از دستور “site:” است، یک اپراتور جستجوی گوگل که لیستی از تمام صفحات یک وب سایت خاص را که توسط موتور جستجوی آنها فهرست شده است، نمایش می دهد.
با افزودن یک کلمه کلیدی یا عبارت بعد از URL وب سایت در دستور “site:”، به گوگل می گویید صفحاتی را که حاوی آن کلمه کلیدی در وب سایت هستند جستجو کند. به عنوان مثال، اگر “site:onely.com indexation” را در نوار جستجو وارد کنید، Google فقط نتایج را برای صفحات Onely.com نشان می دهد که حاوی کلمه کلیدی “indexation” هستند.
این می تواند مفید باشد همچنین زمانی که شما تغییراتی در صفحه ای در وب سایت خود ایجاد کرده اید و می خواهید ببینید که آیا گوگل نسخه به روز شده را ایندکس کرده است یا خیر.
چگونه بررسی کنم که آیا سایت من با ZipTie.dev ایندکس شده است؟
مراقب باش! این یک مشکل رایج است که کنسول جستجوی گوگل ممکن است اطلاعات قدیمی را نمایش دهد. برای مثال، گزارشهایی مانند «خزیدهشده، در حال حاضر فهرستبندی نشده» ممکن است نشان دهد که یک URL ایندکس نشده است، اما پس از بررسی بیشتر، مشخص میشود که ایندکس شده است. این می تواند منجر به سردرگمی شود و مانع تلاش های بهینه سازی وب سایت شود.
اگر قبلاً یک حساب کاربری دارید، روی دکمه «ایجاد حسابرسی» در پلتفرم Ziptie.dev کلیک کنید و یکی از سه گزینه ذکر شده را انتخاب کنید.
چگونه می توانم مطمئن شوم که وب سایت وردپرس من در گوگل ایندکس شده است؟
برای استفاده از این دستور، کافی است در نوار جستجوی گوگل “site:” را تایپ کنید و سپس نام دامنه وبسایت (به عنوان مثال “site:yourdomain.com”) را وارد کنید. همچنین بررسی وضعیت نمایه سازی URL های خاص مفید است. می توانید این کار را با وارد کردن عبارت “site:yourdomain.com/category” در موتور جستجو انجام دهید.
همانطور که مشاهده می کنید مشخص شده است که چرا صفحه ایندکس نشده است. برای جزئیات بیشتر، باید کادر «نمایهسازی صفحه» را باز کنید.
گزارش نمایه سازی صفحه در کنسول جستجوی گوگل اطلاعاتی را ارائه می دهد که چه صفحاتی از یک وب سایت توسط گوگل ایندکس شده اند و چه صفحاتی نه. این گزارش تعداد صفحات ایندکس شده و هر گونه خطای نمایه سازی را نشان می دهد و به مدیران وب اجازه می دهد تا درخواست نمایه سازی صفحات خاصی را داشته باشند.
3. در زیر اطلاعاتی در مورد اینکه آیا URL در Google است یا خیر دریافت خواهید کرد.
اگر می خواهید مطمئن شوید که وب سایت وردپرس شما در گوگل ایندکس شده است، فقط از راه حل هایی که قبلا ذکر کردیم استفاده کنید.
بسته شدن
ابزار بازرسی URL، بر خلاف گزارش نمایه سازی صفحه، اطلاعاتی در مورد وضعیت نمایه سازی URL های جداگانه در وب سایت شما ارائه می دهد.
اگر صفحه مورد نظر شما در نتایج جستجو ظاهر می شود و کلمه کلیدی در قطعه جستجو برجسته شده است، به این معنی است که گوگل آن صفحه و محتوای آن را ایندکس کرده است. این یک راه سریع و آسان برای مشاهده اینکه آیا صفحات شما توسط گوگل به همراه محتوای حاوی کلمات کلیدی خاص ایندکس می شوند یا خیر است، اما در صورت شک – از روش های دیگری برای تایید وضعیت نمایه سازی صفحه خود استفاده کنید.
به یاد داشته باشید، ایندکس کردن زمان می برد، بنابراین صفحات شما بلافاصله پس از انتشار در جستجوهای گوگل نمایش داده نمی شوند. با این حال، اگر صفحه در نتایج جستجو ظاهر شود و قطعه متن در قطعه برجسته شود، به این معنی است که Google صفحه را ایندکس کرده است و شامل قطعه متن است.
برای بررسی اینکه آیا صفحه شما در ابزار بازرسی URL ایندکس شده است یا خیر:
- کنسول جستجوی گوگل خود را باز کنید
- آدرس اینترنتی را که میخواهید بررسی کنید، در کادر “بازرسی هر URL” قرار دهید. ما با استفاده از برای این:
دستور “site:” در جستجوی گوگل می تواند برای بررسی تعداد صفحات فهرست شده در یک وب سایت مفید باشد، اما همیشه قابل اعتماد یا دقیق نیست. همیشه تعداد کامل صفحات نمایه شده را ارائه نمی دهد. این می تواند برای وب سایت های کوچکتر کارآمد باشد، اما مشکل با بررسی فهرست بندی وب سایت های پیچیده با صفحات زیاد است.. به خاطر داشته باشید که در این حالت، دستور “site:” ممکن است همه صفحات را نمایش ندهد، برای مثال – گاهی اوقات فقط حدود 25٪ از آنها را نشان می دهد.
فرمان “site:” چقدر قابل اعتماد است؟
همچنین میتوانید از این ابزار برای درخواست دوباره خزیدن و فهرست مجدد یک URL خاص توسط Google استفاده کنید.